Barcelona

Sagrada Família

Barcelona är ett resmål som lockar många. Barcelona är känt och omtyckt både för sin arkitektur och sin idrott. Staden har ett stort utbud av både lyxiga och prisvärda hotell, så oavsett storlek på plånboken har du möjlighet att har råd med din vistelse. Allt från lyxiga ABaC Resturant & Hotel till prisvärda Murmuri i centrala Barcelona, perfekt för en weekendresa.

Barcelona är Spaniens näst största stad och en av de mest tätbefolkade städerna i västvärlden. Man kan därför tänka sig att Barcelona skulle vara en stad som är trång och stressig men det är snarare tvärtom. Här är människor vana vid att ta emot och ge service. Räkna med en hotellvistelse värd namnet och att få ett minne för livet!

Många åker till Barcelona för att titta på när FC Barcelona spelar fotboll. Glöm inte besöka La Rambla. En tolvhundra meter lång gata som är Barcelonas mest bevandrade och används till allt möjligt. La rambla är tyvärr också den mest drabbade gatan av ficktjuvar som utnyttjar trängseln till deras fördel.

När man är i Barcelona så ska man även passa på att besöka det eviga byggprojektet Sagrada de Familia som är en syn du måste se någon gång i ditt liv. Sagrada de Familia är en mycket stor ännu ej färdigbyggd kyrka. Ursprunglig skapare och arkitekt till bygget var Antoni Gaudí. Kyrkan började byggas på 1882. En väldigt imponerande byggnad där många olika dekorationer.

Sök hotell i Barcelona